Komende activiteiten

💥Ergasia Quaranteambuilding💥

Door de nieuwe coronamaatregelingen kan het lasergamen helaas niet door gaan. Dit vinden wij heel jammer, maar we konden niks anders doen dan een alternatief bedenken. Daarom komen wij met quaranteambuilding! De ultieme game waarin alles samenkomt en een ware strijd losbarst. Tijdens dit spel krijg je opdrachten, escape games en quizvragen. Het spel wordt georganiseerd door uitjesbazen. Zij zijn gespecialiseerd in het organiseren van uitjes en beloven ons dat het heel leuk gaat worden. Dit wil je niet missen!
 
Het quaranteambuilding vindt plaats op dezelfde tijd en datum als het lasergamen, namelijk 29 oktober om 19:00 uur. Meld je snel aan door te mailen naar info@svergasia.nl of meld je aan via de onderstaande knop.
 

 

Online spelletjesavond

Nu de horeca helaas dicht is en we niet meer fysiek kunnen borrelen organiseren wij op donderdag 5 november om 20:00 uur een online spelletjesavond. Hier wil je bij zijn! Ga jij de strijd aan? Meld je dan snel aan door te mailen naar info@svergasia.nl of meld je aan via de onderstaande knop.

Afgelopen activiteiten