Bestuur van s.v. ergasia

v.l.n.r. Iris Gruppen, Hester Segaar, Vincent Kainama, Rutger Deen.

Wij zijn het zestiende bestuur van studievereniging Ergasia. Wij staan voor drie speerpunten:

• Leden van Studieverenging Ergasia in staat te stellen om de kloof tussen de theorie en praktijk te verkleinen door een scala aan studiegerelateerde activiteiten te bieden.

• Een schakel zijn tussen studenten, docenten en het bedrijfsleven.

• Het zijn van een toegankelijke studievereniging door middel van het creëren en behouden van een familiecultuur.

De missie van het zestiende bestuur voor Studievereniging Ergasia is als volgt verwoord: ‘Het verrijken van jouw studentenleven als lid van Studievereniging Ergasia”.

De bestuursleden

Iris Gruppen

Intern coördinator

Als Intern Coördinator ben ik verantwoordelijk voor het vormen, het aansturen en het ondersteunen van de commissies. Ik ben als het ware de schakel tussen de commissies en het bestuur. Tot slot maak ik het handboek en de jaarplanningen voor de commissies.

Rutger Deen

Penningmeester

Als penningmeester ben ik verantwoordelijk voor het financiële beleid van de vereniging. Hierbij probeer ik altijd kritisch te zijn op de wijze waarop het geld besteed wordt. Hierbij hou ik zicht op de lange termijn doelen van de vereniging.

Vincent Kainama

Voorzitter & Extern coördinator

Als voorzitter ben ik verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de vereniging. Ik zorg er daarom voor dat het bestuur te allen tijde goed functioneert. Tot slot ben ik het aanspreekpunt voor de leden, andere verenigingen, de SSA, de Hanzehogeschool en de docenten. Daarnaast ben ik als extern coördinator verantwoordelijk voor het werven van en onderhouden van contacten met onze partners en sponsoren.

Hester Segaar

Secretaris

Als secretaris ben ik verantwoordelijk voor het bewaken en coördineren van de informatievoorziening en de informatiestroom. Daarnaast notuleer ik tijdens de vergaderingen en beheer en onderhoud ik het archief. Tot slot hou ik dagelijks de Facebook pagina bij.