Bestuur van s.v. ergasia

v.l.n.r. Julian Dijkema, Daphne Wezenberg, Famke van Driel, Nienke de Witt, Robin de Bruin.

Wij zijn het zestiende bestuur van studievereniging Ergasia. Wij staan voor drie speerpunten:

• Leden van Studieverenging Ergasia in staat te stellen om de kloof tussen de theorie en praktijk te verkleinen door een scala aan studiegerelateerde activiteiten te bieden.

• Een schakel zijn tussen studenten, docenten en het bedrijfsleven.

• Het zijn van een toegankelijke studievereniging door middel van het creëren en behouden van een familiecultuur.

De missie van het zestiende bestuur voor Studievereniging Ergasia is als volgt verwoord: ‘Het verrijken van jouw studentenleven als lid van Studievereniging Ergasia”.

De bestuursleden

Daphne Wezenberg

Voorzitter

Als voorzitter ben ik verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de vereniging. Ik zorg er daarom voor dat het bestuur te allen tijde goed functioneert. Tot slot ben ik het aanspreekpunt voor de leden, andere verenigingen, de SSA, de Hanzehogeschool en de docenten.

Famke van Driel

Secretaris

Als secretaris ben ik verantwoordelijk voor het bewaken en coördineren van de informatievoorziening en de informatiestroom. Daarnaast notuleer ik tijdens de vergaderingen en beheer en onderhoud ik het archief. Tot slot hou ik dagelijks de Facebook pagina bij.

Julian Dijkema

Penningmeester

Als penningmeester ben ik verantwoordelijk voor het financiële beleid van de vereniging. Ik houd onder andere de boekhouding bij en stel de begroting op. Hierbij probeer ik altijd kritisch te zijn op de wijze waarop het geld besteed wordt.

Nienke de Witt

Extern coördinator

Als extern coördinator ben ik verantwoordelijk voor het werven van en onderhouden van contacten met onze partners en sponsoren. Ik sta er voor open om uw ideeën betreft een partnerschap met de vereniging te realiseren.

Bent u geïnteresseerd in een partnerschap met Ergasia of heeft u nog andere vragen betreft de vereniging, dan kunt u gerust contact opnemen.

Robin de Bruin

Intern coördinator

Als Intern Coördinator ben ik verantwoordelijk voor het vormen, het aansturen en het ondersteunen van de commissies. Ik ben als het ware de schakel tussen de commissies en het bestuur. Tot slot maak ik het handboek en de jaarplanningen voor de commissies.