Commissies van Ergasia

Zonder commissies kan studievereniging Ergasia natuurlijk niet bestaan!
De commissies organiseren onder andere feesten, borrels, gastlezingen, workshops en bedrijfsbezoeken! Ook zorgen zij ervoor dat er iedere maand een leuke nieuwsbrief wordt gemaakt.

Op dit moment zijn er vijf verschillende commissies actief binnen Ergasia:

De almanak commissie maakt de almanak voor Ergasia, hierin is een terugblik van het jaar te vinden. Deze commissie bestaat uit:

• Fena Chouani
  • Eveline Huijzer
  • Lotta Vergragt
  • Joyce Oldenburger
  • Sylvanna Issa

De almanak commissie is te bereiken door te mailen naar: almanakcommissie@svergasia.nl

De carrière commissie organiseren voor Ergasia bedrijfsbezoeken, workshops en lezingen. Deze commissie bestaat uit:

• Jeroen Kroeze
  • Carmen Reilman
  • Douwe Müller