Foto's van de afgelopen activiteiten

Commissie bekenmaking 2020

Eind september zijn de commissies voor het nieuwe jaar bekend gemaakt. Dit is gebeurd onder het genot van een potje jeu de boules. Het was een erg gezellige avond. De nieuwe commissies zijn te vinden op de pagina over onze commssie!

Beachvolleybal toernooi 2020

Op 1 oktober hebben we een beachvolleybal toernooi georganiseerd. Uiteraard helemaal corona proof. We kijken terug op een geslaagde avond met veel zand, biertjes en gezelligheid!

Borrel september

In september hebben wij traditiegetrouw de eerste borrel van het jaar georganiseerd. Deze borrel was iets anders dan de voorgaande borrels. Dit keer zaten we op een kruk en konden er maximaal 34 studenten naar binnen. We hebben er met zijn allen een leuke avond van gemaakt en het was een mooie bijkomstigheid om elkaar te leren kennen. 

Gastcollege van Joost Horstink

Afgelopen maandag hebben wij een gastcollege mogen organiseren in samenwerking met Joost Horstink. Joost is arbospecialist en vitaliteitsadviseur bij Avebe. Tijdens dit gastcollege stond verzuim centraal en is er onder meer gesproken over verzuimpreventie, healthy ageing en duurzame inzetbaarheid.

Joost heeft gesproken voor 30 studenten over zijn ervaringen en de uitdagingen die hij is aangegaan tijdens zijn loopbaan als arbospecialist en vitaliteitsadviseur. Daarnaast heeft hij verteld over de geïmplementeerde interventies om het verzuim binnen Avebe tegen te gaan.

Wij willen Joost Horstink enorm bedanken voor het verzorgen van dit interessante gastcollege!

Maandelijkse borrel 13 februari 

Op donderdag 13 februari heeft de maandelijkse borrel weer plaatsgevonden in De Negende Cirkel. Natuurlijk was het  thema valentijn. 

Bekendmakingsborrel 

Op 16 januari heeft Ergasia samen met Studievereniging Gente een borrel georganiseerd. Hierbij is het 16e bestuur van Ergasia bekent gemaakt. 

 

Het 16e bestuur van Ergasia bestaat uit: 

  • Vincent Kainama (Voorzitter) 
  • Hester Segaar (Secretaris) 
  • Rutger Deen (Penningmeester) 
  • Iris Gruppen (intern coördinator)  
ALW 

Als dankbetuiging voor de tomeloze inzet van onze actieve leden zijn wij dit jaar afgereisd naar Bakkeveen om een weekend vol gezelligheid aan te gaan. Het was weer geslaagd! 

MKB-gala 

Het is inmiddels een traditie! Het MKB-gala heeft afgelopen jaar weer plaatsgevonden in Huize maas. Dit gala is georganiseerd door de Studieverenigingen Villa’96, Homerus, Maslow, Gente en Ergasia. Hierbij de foto’s van het gala! 

 

Alle foto’s kun je zien als je op deze link klikt:  

https://drive.google.com/drive/folders/1MPg1d-RnsGPsQ1Kz2tHgOP_1Y2RqzyG9?usp=sharing  

 

Actieve leden activiteit

Om onze actieve leden te bedanken hebben we onder het genot van een drankje ontspannen gejeu de bould!  

Borrel 5 december

Op 5 december heeft de feestcommissie alweer de laatste borrel van het jaar georganiseerd  in De Negende Cirkel! Natuurlijk was het thema Winter Wonderland! We hebben weer genoten en kijken uit naar het komende jaar! 

Gastcollege onboarding 

Afgelopen dinsdag hebben wij een gastcollege mogen organiseren dat in het teken stond van onboarding. Hiervoor hebben wij Merel Vollenberg en Sophie Hendrix van Praxis uitgenodigd. Praxis heeft een geheel nieuw progamma ontwikkeld dat kortgeleden is geïmplementeerd. Merel en Sophie hebben het gehele proces van onbaording en het ontwikkelen van het bijbehorende progamma in detail uitgelegd aan meer dan 100 HRM studenten. Wij willen Merel en Sophie enorm bedanken voor het verzorgen van dit interessante gastcollege!

Lustrum week 2019 

Van 18 t/m 22 november hebben wij gevierd dat Ergasia 25 bestaat! Hier staan de foto’s van de ontzettend leuke week! 

Binnenlandse reis naar Tilburg (16 t/m 18 oktober)

16 t/m 18 oktober was onze binnenlandse reis naar Tilburg. We hebben een bezoekje gebracht aan SAP en Rabobank. Naast de twee leerzame bedrijfsbezoeken hebben we veel gelachen met elkaar. Wij hebben genoten en veel geleerd!

Maandelijkse Borrel (10 Oktober)
 
De maandelijkse borrel had afgelopen donderdag het thema “trick or Drink”. 
Bekijk hier de foto’s van de borrel! 
 
Introductiekamp 2019/2020

Van 5 september t/m 7 september zijn wij met de nieuwe enthousiaste eerstejaars op introductiekamp geweest in Zwartemeer. Wij hebben vele leuke activiteiten en twee gezellige avonden achter de rug! Wij kijken met plezier terug op deze dagen en hopen natuurlijk dat jullie dat ook doen! Hierbij een aantal foto’s van het kamp!