IKEA

IKEA

Bij IKEA zijn wij trots op onze waarden en Zweedse cultuur. Samen werken we elke dag aan onze visie om een beter dagelijks bestaan voor zoveel mogelijk mensen te creëren. Dit doen we door een uniek assortiment woninginrichtingsproducten aan te bieden die voor veel mensen betaalbaar zijn.

Wij geloven in mensen. Iedere IKEA-medewerker brengt elke dag zijn unieke ideeën en talent mee naar het werk – dat maakt dat IKEA groeit. We willen ervoor zorgen dat elke medewerker zich welkom en gewaardeerd voelt en de mogelijkheid heeft om zich verder te ontwikkelen; Het maakt niet uit welke functie je hebt en hoeveel uur je werkt, iedereen is even belangrijk. Want als onze medewerkers groeien, dan groeit IKEA ook. Wil je meer weten over werken bij IKEA? Kijk dan hier: www.IKEA.nl/werkenbij.

In Groningen zijn twee onderdelen van IKEA Nederland gevestigd: één van onze 13 vestigingen en het Customer Support Center. Bij de vestiging van IKEA Groningen werken we dagelijks met meer dan 400 medewerkers samen om zoveel mogelijk mensen een beter dagelijks bestaan te kunnen bieden. Het Customer Support Center is het landelijke aanspreekpunt voor IKEA klanten, dagelijks zijn wij per telefoon, e-mail en social media bereikbaar. Ben jij geïnteresseerd in een functie bij IKEA Groningen of het IKEA Customer Support Center? Kijk dan eens op www.IKEA.nl/vacatures.