Borrel 25e

Borrel Ergasia, Brouwerij - 18:00u

Beste leden,

Meld je snel aan voor de borrel in de Brouwerij! De borrel zal plaatsvinden op 25 november, van 18:00u tot 20:00u. Er wordt een pubquiz gehouden met een mooie prijs voor de winnaar!

Hou jij nou echt van lekker pilsen moet je er zeker bij zijn, maar let op: er zijn maar 30 plekken vrij!

De borrel is 18+ en vergeet je QR-code niet. Deelnemen kan via onderstaande knop!

Helaas zit de borrel vol, hopelijk zien we je bij de volgende activiteit!

Afgelopen activiteiten

Eindborrel MBK poster

Eindborrel met Homerus en Maslow - 2 juli van 19:00 - 22:00 uur

Dagen
Uren
Seconden
Je kan je niet meer aanmelden voor deze activiteit.

Nu de laatste loodjes van het jaar bijna zijn gelegd, de dagen warmer worden en het bier nog lekkerder gaat smaken…. Is het tijd voor een MKB borrel! Dus heb jij zin om jouw Bedrijfskunde, HRM of Social Work kennis en ervaringen te delen of al je verhalen over jouw coronatijd? Kom dan op 2 juli naar de MKB borrel bij Boovn. Prijs: 6.50 voor leden en 10 euro voor niet-leden! Dit is inclusief 5 consumpties (bier, wijn of fris). Aanmelden kan via onderstaande knop!