Karaoke met Ergasia

ABBA, André Hazes, Guus Meeuwis, Bizzey…

Ben jij klaar om de sterren van de hemel te zingen? Dan is deze activiteit voor jou! Op 25 mei organiseren wij een karaoke avond vanaf 20:00 uur bij Sing Along in de Peperstraat!

Voor leden is het gratis en voor niet leden kost het maar €3-,

Borrel Ergasia & Actis

Op 18 mei van 21:00 tot 23:00 is het weer tijd voor onze maandelijkse borrel samen met HMV Actis! Doe je leukste disco outfit aan en laat je dansmoves zien op de dansvloer.
Om deze borrel goed af te trappen zijn de eerste 100 bier gratis! Dus, zorg ervoor dat je er bent, we zien je graag in de Negende Cirkel!

Symposium

Wil jij weten wat belangrijk is om effectief hybride te kunnen werken? Of hoe de toekomst van hybride werken eruit gaat zien? Welke ontwikkelingen er plaats vinden die bepalend zijn voor jouw toekomst als toekomstig HR professional?
Meld je dan nu snel aan voor het symposium van Ergasia. Het symposium vindt 20 mei plaats van 11:30 tot 14:30 uur in de Mariekamphuisborg, ook wordt er een lunch en borrel verzorgd door ons!

Er komen vier vakexperts die allemaal een stukje kennis delen met ons zodat wij beter voorbereid zijn op de toekomst. Aan het eind van de dag kan jij jezelf afvragen hoe jij hybride werken later zou inrichten. De gastsprekers worden in de komende weken aangekondigd dus houd onze sociale media goed in de gaten!

Beerlympics

Op woensdag 1 juni om 20:00 uur is het zo ver, de Ergasia beerlympics! 🍻

Trommel jouw maatjes op om met te mee te doen met het Ergasia beerlympics toernooi! Beerpong, flunkybal en nog veel meer spellen! Eén team bestaat uit vijf personen.

Weet jij al met wie jij jouw team wilt samenstellen? Geef dit dan aan bij het aanmelden in de opmerkingen.

Afgelopen activiteiten