Bestuur

Wij zijn het zeventiende bestuur van studievereniging Ergasia. Wij staan voor vijf speerpunten:

• Een schakel bieden tussen studenten, docenten en het bedrijfsleven;
  • Leden van de vereniging op sociaal en professioneel gebied laten ontwikkelen door een scala aan studie gerelateerde en sociale activiteiten te organiseren;
  • Het zijn van een toegankelijke studievereniging door middel van het creëren en behouden van
    een open en transparante sfeer;
  • De focus leggen op het welzijn van de leden van de studievereniging;
  • De vereniging verder laten ontwikkelen op gebied van professionalisering.

Daphne Wezenberg

Voorzitter

Als voorzitter ben ik verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de vereniging. Ik zorg er daarom voor dat het bestuur te allen tijde goed functioneert. Tot slot ben ik het aanspreekpunt voor de leden, andere verenigingen, de SSA, de Hanzehogeschool en de docenten.

Famke van Driel

Secretaris

Als secretaris ben ik verantwoordelijk voor het bewaken en coördineren van de informatievoorziening en de informatiestroom. Daarnaast notuleer ik tijdens de vergaderingen en beheer en onderhoud ik het archief. Tot slot hou ik dagelijks de Facebook pagina bij.

Julian Dijkema

Penningmeester & Extern coördinator

Als penningmeester ben ik verantwoordelijk voor het financiële beleid van de vereniging. Ik houd onder andere de boekhouding bij en stel de begroting op. Hierbij probeer ik altijd kritisch te zijn op de wijze waarop het geld besteed wordt.

Verder ben ik als extern coördinator verantwoordelijk voor het werven van en onderhouden van contacten met onze partners en sponsoren. Ik sta er voor open om uw ideeën betreft een partnerschap met de vereniging te realiseren.

Bent u geïnteresseerd in een partnerschap met Ergasia of heeft u nog andere vragen betreft de vereniging, dan kunt u gerust contact opnemen.

Robin de Bruin

Intern coördinator

Als Intern Coördinator ben ik verantwoordelijk voor het vormen, het aansturen en het ondersteunen van de commissies. Ik ben als het ware de schakel tussen de commissies en het bestuur. Tot slot maak ik het handboek en de jaarplanningen voor de commissies.