Bookmatch is een partner van Ergasia.

 

Door je boeken via Bookmatch te bestellen help je Ergasia haar activiteiten goedkoper aan te kunnen bieden!

Ben jij op zoek naar tweedehands studieboeken? Zoek ze dan op bookmatch.nl. De website met het grootste aanbod van gebruikte studieboeken. Studenten die klaar zijn met hun studie of semester verkopen hier hun studieboeken. Heb jij even geluk! Want een tweedehands studieboek is goedkoper dan een nieuw studieboek. De prijs kan wel 60% minder zijn. En als je gaat onderhandelen, misschien nog wel meer. Bij elke studieboek geeft de verkoper van het boek aan in welke staat het boek verkeert. Soms zijn handige alinea’s alvast gemarkeerd, soms zit een boek nog in plastic. Een online licentie is bijna nooit meer geldig bij een tweedehands boek. Let hierop bij het kopen van je tweedehands boek. Zo voorkom je teleurstellingen.

 

Deze boeken kan je hier kopen:
Op bookmatch kan je gebruikte studieboeken kopen voor HBO, MBO en WO studies. Van bijna alle studies zijn er studenten die hun studieboeken verkopen. Je kunt zoeken per school of universiteit welke studieboeken worden aangeboden en je kan per studie zoeken welke boeken worden aangeboden. Maar het slimste is om de studieboeken die je nodig hebt op ISBN nummer te zoeken. Dan weet je namelijk altijd zeker dat je de juiste druk koopt. Wil jij je studieboeken juist verkopen? Geef dan bij je boeken aan voor welke studie je ze gebruikt hebt. Dit is een extra bevestiging voor aankomende studenten dat ze het juiste boek gaan kopen. Verstuur je je boeken snel, dan vermelden we dat op de site en verkoop je je boeken nog sneller.

 

Je studieboeken verkopen!
Wil jij juist je studieboeken verkopen? Dat kan. Alle studieboeken kan je op deze site verkopen, zolang ze maar een ISBN nummer hebben. Zet overigens je boeken zo snel mogelijk na je studie te koop, dan kan een volgende student jouw boek weer gebruiken. Het hele jaar door kopen studenten boeken, maar de piek van studieboeken- kopen ligt in de zomervakantie. Natuurlijk kan je ook je gebruikte schoolboeken voor HAVO, VWO of MBO te koop zetten. Denk bijvoorbeeld aan je eindexamenbundels en “Samengevat”. Niet alleen studenten, ook scholieren willen graag een goede deal.

 

Wat levert Bookmatch je op?
Als je je studieboeken verkoopt, dan krijg je, naast ruimte in je boekenkast, ook een lekker gevulde portemonnee. En kan jij weer boeken voor het volgende jaar kopen. Koop je tweedehands studieboeken bij Bookmatch, dan koop je ze een stuk goedkoper dan in de winkel. Je bent bovendien lekker duurzaam bezig, want je zorgt dat boeken vaker gebruikt worden. Je koopt van andere studenten. De meeste versturen hun boeken binnen 4 dagen. En is er onverhoopt toch iets niet goed met de levering van je studieboek, dan krijg je je geld terug.