Commissies

Zonder commissies kan studievereniging Ergasia natuurlijk niet bestaan! De commissies organiseren onder andere feesten, borrels, gastlezingen, workshops en bedrijfsbezoeken!

Ook zorgen zij ervoor dat er iedere maand een leuke nieuwsbrief wordt gemaakt. Op dit moment zijn er zes verschillende commissies actief binnen Ergasia:

Almanak commissie

De almanak commissie maakt de almanak voor Ergasia, hierin is een terugblik van het jaar te vinden. Deze commissie bestaat uit:
Tijn Luijckx
Julia Popken
Kyara Olijslagers
Nanique Gierveld
Annique Kampmann
De almanak commissie is te bereiken door te mailen naar: almanakcommissie@svergasia.nl

Sport commissie

De sportcommissie organiseert fysieke sport- en sport gerelateerde activiteiten. De sport commissie bestaat uit:
Aagje Wiersma
Jacky Lotterman
De sport commissie is te bereiken door te mailen naar: sportcommissie@svergasia.nl

Redactie commissie

De redactiecommissie maakt de magazines voor alle leden, docenten, partners en sponsoren. Deze commissie bestaat uit:
Julian Dijkema
Famke van Driel
Daphne Wezenberg
De redactie commissie is te bereiken door te mailen naar: redactiecommissie@svergasia.nl

Wintersport commissie

De wintersport commissie organiseert de wintersport vakantie. Deze commissie bestaat uit:
Kelly Hillebrand
Jasper Strijker
Jente Deden
Fleur Matser
Julius Stalpers
De wintersport commissie is te bereiken door te mailen naar: wintersport@svergasia.nl

Podcast commissie

De podcast commissie neemt gedurende het jaar podcasts op met verschillende thema's.
Deze commissie bestaat uit:
Inge Westerhoek
Jelmer Hiddink
De podcast commissie is te bereiken door te mailen naar: podcast@svergasia.nl

Sociale commissie

De sociale commissie organiseert de activiteiten die ter ontspanning dienen zoals schaatsen, lasergamen en bier -en wijnproeverijen. Daarnaast organiseren zij de actieve leden activiteiten. De sociale commissie bestaat uit:
Jeremy Christiaans
Cheyenne van der Windt
Ivra van den Hoek
Nour Alzohbi
Kas Vreeker
Melanie Bult