Commissies

Zonder commissies kan studievereniging Ergasia natuurlijk niet bestaan! De commissies organiseren onder andere feesten, borrels, gastlezingen, workshops en bedrijfsbezoeken!

Ook zorgen zij ervoor dat er iedere maand een leuke nieuwsbrief wordt gemaakt. Op dit moment zijn er zes verschillende commissies actief binnen Ergasia:

Almanak commissie

De almanak commissie maakt de almanak voor Ergasia, hierin is een terugblik van het jaar te vinden. Deze commissie bestaat uit:
Fena Chouani
Eveline Huijzer
Joyce Oldenburger
Sylvana Issa
De almanak commissie is te bereiken door te mailen naar: almanakcommissie@svergasia.nl

Sport commissie

De sportcommissie organiseert fysieke sport- en sport gerelateerde activiteiten. De sport commissie bestaat uit:
Tjeerd Velstra
Ids Bootsma