Actief Werkt! is een sponsor van Ergasia.

Wij zijn Actief Werkt!. Wij zijn een uitzendorganisatie. Dagelijks begeleiden we honderden mensen naar een baan. Ook jou kunnen we daar bij helpen! Wat speelt er in jouw carrière? Ben je op zoek naar iets anders? Wil je een verdiepingsslag maken, jezelf verbreden, een hele andere kant op? Wij helpen je bij jouw nieuwe stap. Daar zetten wij ons 200% voor in. 

Wij zijn continu met werkzoekend Nederland in gesprek. De branches waar wij dé expert in zijn? Metaal, installatietechniek, bouw, groen, infra, offshore, schoonmaak, productie en professionals. Per branche zit er zowel op regionaal als landelijk niveau een professioneel team klaar.

 

Wil jij ook je steentje bijdragen om dagelijks mensen te begeleiden naar een nieuwe baan? Ook dat kan! Het leuke aan Actief Werkt!? Bij ons heb je vrijheid om te ondernemen. Als je een idee hebt kun je dat direct uitvoeren. Een Webinar geven, event organiseren, een opleiding voor jouw flexcollega’s of vakkracht faciliteren, een nieuwe sector aanboren. Alles kan. Maak zelf een plan en laat het werken. Wij bieden jou de handvaten om dat op een goede manier te doen. Je hebt een team dat klaar staan om met je te sparren. En natuurlijk vieren ze samen met jou het succes. We zijn een Corporate organisatie met kantoren in Nederland, België, Oostenrijk en Duitsland. We hebben daarom alle voordelen van een Corporate maar doordat we regionaal onze kantoren hebben gevestigd hebben we de gezelligheid en flexibiliteit van een MKB.

 

De deur staat altijd open om de mogelijkheden voor jou te bekijken! Uitzendbureau Actief Werkt! – Bekijk onze vacatures bij jou in de buurt.