Hieroo Groningen is een sponsor van Ergasia.

 

Het Hieroo traineeship

Het Hieroo traineeship is de meest betekenisvolle start van je carrière! Wij zijn dé lokale consultant en zijn op zoek naar nieuwe Jonge Consultants per 1 september 2022! Tijdens ons tweejarig traineeship vlieg jij uit naar verschillende organisaties in de stadsregio voor uitdagende opdrachten. Daarnaast krijg je de kans om je volop te focussen op jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling en heb je op het Hieroo-kantoor altijd een vaste basis waar jij en je Hieroo collega’s werken aan maatschappelijke en sociale projecten. Zo werken we samen aan een betere stad van morgen.
 
Wat bieden wij concreet?
• Uitdagende consultancy opdrachten bij organisaties in je eigen stad en regio waarbij je verschillende bedrijfsculturen en sectoren leert kennen. Je leert waar jouw krachten liggen, hoe professioneel te handelen in verschillende rollen en krijgt de mogelijkheid om binnen projecten en organisaties het verschil te maken met jouw steeds verder ontwikkelde vaardigheden.
• Veel ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling door middel van een opleidingstraject speciaal ontwikkeld voor consultants die aan het begin van hun carrière staan. Deze worden verzorgd door opleidingsinstituut Sioo, Gallup CliftonStrengths en Presencing Institute.
• Een netwerk van Young Professionals die wonen en werken in dezelfde stad. Een belangrijk onderdeel hiervan is het organiseren van MeetUps gericht op relevante thema’s waar jij en andere starters mee te maken hebben. Denk hierbij aan thema’s als ondernemerschap, kansenongelijkheid in het onderwijs, de impact van corona op steden en de huizenmarkt.
• Sociale impact maken door samen met jouw Hieroo collega’s te werken aan Community Challenges: sociale innovatieprojecten in de stad. Hierbij werken we vanuit Theory U. Theory U is wereldwijd een sterk groeiende methodologie voor het realiseren van ingrijpende veranderingen in een complexe en niet maakbare omgeving.
 
Vragen? Neem contact op met Bas Oudenhuijsen via bas.oudenhuijsen@hieroo.nl of op 06 83 55 02 91. Liever direct solliciteren? Dat kan via onze website!