Velox Engineering B.V. is een sponsor van Ergasia.
 

Velox stelt zichzelf dagelijks de vraag: hoe gaan we met elkaar winnen in die nieuwe, snelle, veranderende wereld? Wij vinden dat de ontwikkelingen te hard gaan om ze voor jezelf te houden. De technologieën te impactvol om je er niet in te verdiepen. De projecten te omvangrijk om ze zelf te realiseren. En de belangen te groot om niet alle kennis te verenigen.


Velox ondersteunt opdrachtgevers met projectmanagement in de bouwkunde, installatie- en civiele techniek. We zijn een organisatie met gedreven en gecommitteerde consultants die een sterke binding hebben met onze professionals. We werken vanuit de volgende organisatiewaarden: Duidelijke focus op mensen en relaties, Vooruitstrevend en een tikkeltje eigenwijs & Verbinden door het delen van kennis. Vanuit daar bouwen we aan duurzame relaties met opdrachtgevers en fungeren we als een strategisch partner voor het realiseren van projecten.


We zijn altijd opzoek naar starters die toe zijn aan hun volgende stap. Nieuwsgierig geworden? We vertellen je graag meer! rik@velox.nl of 06 22 85 77 74