Vertrouwenspersonen

Jolien Kielman

Ik ben Jolien Kielman, 26 jaar oud en woon in Groningen. Ik ben een enthousiast, sociaal en vrolijk persoon en ben graag onder de mensen, een echt mensen-mens.

In mijn vrije tijd ben ik graag op en rond het hockeyveld te vinden, vind ik het heerlijk om spelletjes te spelen, te borrelen en eten met vrienden of familie en de stad in te gaan! Daarnaast vind ik het lekker om sportief bezig te zijn. Ik werk als recruiter en als assistent storemanager in een schoenenwinkel (komt erg goed uit als je van schoenen houdt!). Ik sta altijd voor iedereen open, het is belangrijk om goed in je vel te zitten!

Mocht je vragen hebben of ergens meezitten, neem gerust contact met mij op!

Paul Helms

Mijn naam is Paul Helms en ik ben één van de vertrouwenspersonen bij Ergasia voor het aankomende jaar. Dit betekent dat je bij mij terecht kunt als er iets op je hart ligt. Wanneer je graag iets wilt bespreken, maar niet goed weet met wie, dan kun je altijd bij mij aankloppen. Alles wat met mij besproken wordt is vertrouwelijk en zal niet gedeeld worden met anderen.

Ik zit in het vierde jaar van de opleiding HRM en ik ben 24 jaar. Dit is tevens het vierde jaar dat ik lid ben van Ergasia. Sommigen zullen mij misschien wel kennen van de introductie- en/of reiscommissie waar ik in de voorgaande jaren in heb gezeten.